Ordinacija dentalne medicine Irena Lušičić, dr.med.dent.

Zametska 74/A, Rijeka

Tel: +385 51 550 165

GSM: +385 98 165 7558

E-naslov: info@zobozdravnik-reka.si

Ordinacija dentalne medicine

Dragi naši zdajšnji in prihodnji pacienti, želim vam prisrčno dobrodošlico na naši novi spletni strani, kot tudi v našo novo ordinacijo. Naši dragi pacienti, ki nas že poznajo, vedo, da gradimo kakovosten in individualen odnos z vsakim pacientom in si prizadevamo najti najboljšo estetsko in zdravstveno rešitev za vsakega posebej.

Vse vas, ki ste v iskanju dentalne medicine, pozivamo, da se obrnete na zaupanje.

Irena Lušičić, dr.med.dent.

Diplomirala je na dentalni fakulteti v Rijeki leta 2000, že od takrat naprej se izpopolnjuje na seminarjih in delovnih tečajih doma in zunaj. Poleg angleškega in italijanskega, govori dobro in nemški jezik.

V svojem desetletju izkušenj v zasebni praksi vam lahko ponudimo širok spekter storitev s področja dentalne medicine, s pomočjo naprav in najsodobnejših tehnologij v skladu z vsemi evropskimi standardi.

Našim pacijentima nudimo individualen pristop, pri nas niste samo številka. Maksimalno se posvetujemo vsakemu pacientu in si prizadevamo rešiti njegovega dentalnega problema. Vsi stomatološki posegi so brezbolni, zagotavljamo zaščito vsakega našega pacienta, ter nudimo sterilne pogoje za delo.